Home / Tekstil / 2013 Pike Takımları

2013 Pike Takımları

Yazın gelmesi ile birlikte yataklarda yorgan ve battaniyelerin yerlerini şık görünümlü pike takımları alıyor.

Rengarenk Şık Yepyeni 2013 Pike Takımları

Yazın gelmesi ile kalın yorganların kalkması yerinin daha ferah pikelerin alması ile yepyeni pike takımları sizlerin beğenisine sunuldu.Yepyeni 2013 pike takımları yine desen desen renk renk modelleri ile evlerinizi süsleyebilir. Evinize gelen misafirlerinize rahat ve desen desen pike takımları ile daha şık ağırlama yapabilirsiniz. Kolay yıkanabilen yaz boyu terletmeyen rahat kullanabileceğiniz ve yatak odalarınızı rengarenk çiçek bahçesine çevirecek pike takımları uygun fiyatları ile sizlere sunuluyor. İster tek ister çift kişilik pike takımları odalarınızı süslüyor. Çiçek desenleri, geometrik desenler  ya da sade modellerle pike takımları yataklarınızı şık hale getiriyor.

Her zevke uygun kumaş seçenekleri ve renk seçenekleri ile yepyeni pike takımları baharın çoşkusunu sizlerin yatağına getiriyor. O rengarenk ferah pike takımları içinde uyumak kim bilir ne kadar rahat ve şık olacaktır.

Yüzlerce çeşit pike takımları içinden seçim yapmakta biraz zorlanabilirsiniz ama uygun fiyatları sayesinde istediğiniz beğendiğiniz modellerden satın alabilirsiniz. Pike takımlarının pikesi ile yatağınıza şık bir yatak örtüsü de yapabilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan İkea Halı Modelleri başlıklı makalemizde Halı Modelleri ve İkea Ürünleri hakkında bilgiler verilmektedir.

About yzy

82 queries 0,802