Home / Mobilya / 2016 Baş Döndüren Trend Mobilya Modelleri

2016 Baş Döndüren Trend Mobilya Modelleri

Mobilya üzerinde yaşanan değişimler hayatımıza lüksü ve estetiği sunmaktadır. Her yeni sezonda evrelerimize ayrı bir şıklık kazandırmaya yeten trend mobilyalar; bu sezonda akılları baştan almaya yetecek türden oldukça renkli ve bir o kadar modern çizgilerden oluşuyor.
Oturma odalarınızda sıcak bir hava oluşturmaya yetecek olan 2016 mobilya modellerinde öne çıkan renkler; hardal sarısı, kahve ve su yeşili renkleridir.
Fark yaratan ev dekorasyonları için koltuklara uyum sağlayan halılar ile evlerinizde adet bir bahar havasını kolayca estirebilirsiniz.
2016 mobilya seçimlerinizi ünlü markların yeni sezon ürünlerinden yana yapmak isteyenlere tavsiyemiz özelikle deri kumaşları mobilyaları tercih etmeniz olacaktır.
Deri kumaşların ahşap mobilyalar ile buluşması sonucunda göz kamaştıran estetik tasarımlar ortaya çıkmış durumda. Şıklığı evlerinde her daim bulundurmak isteyenler için birbirinden özel modeller satışa sunulmaktadır. Büyük tarzdan hoşlananlar için dev mobilyalar bu sezonun en popüler modellerini oluşturuyor. Renkli yastıklar ile zenginleştirilmiş olan mobilyalar, her ortama kolayca şıklık katmaya yetiyor. Seveceğiniz tarzları bünyesinde fazlasıyla barındırmakta olan
2016 mobilyalar bu sezon için neon renklerden oluşan modelleri de içerisinde barındırarak adeta baş döndüren bir etkiye sahip oluyor. Modern ev dekorasyonlarının bir numaraları parçalarını oluşturacak bu etkileyici tasarımlar
Özellikle ahşap ayaklardan oluşan mobilya seçenekleri sizlerin de göz kamaştıran ev mobilyalarından olmaya aday.

 

Bir önceki yazımız olan IKEA 2018 TV Ünitesi Modelleri başlıklı makalemizde IKEA, ikea 2018 tv üniteleri ve IKEA TV üniteleri çeşitleri hakkında bilgiler verilmektedir.

About yzy

86 queries 1,738