Home / Dekorasyon / 2016 Dekorasyon Trendleri

2016 Dekorasyon Trendleri

2016 dekorasyon trendleri, Yirmi birinci yüzyılın başlangıcında başlayan esintilerin bir devamı niteliğinde olmasında beklenen ancak ve bununla birlikte küçük dokunuşların da kendisini göstereceği ürünlerle bizleri bir araya getirecek. Zira halihazırda süren birçok dekorasyon trendinin önümüzdeki yılda da sürmesini beklemekle birlikte gerek kullanılan maddelerde gerekse renklerde ve detaylarda bazı yenilikler öne çıkacak.

2016 Dekorasyon Renkleri

Önümüzdeki yılın ağırlıklı olarak kullanılacak renklerinin başında koyu kırmızı ve şarap kırmızısı öne çıkıyor. Gerek mobilyalarda gerekse duvar kağıdı modellerinde bu rengi sıkça görebiliriz. İkinci sırada kendisinden sıkça söz ettirecek renk ise mavi. Ancak mavi rengi sadece tek başına değil, beyaz renk ile birlikte sıkça görebiliriz. Bu renklerin yanı sıra turkuaz rengi ve onunla bütünleşen hafif pastel renkler öne çıkabilir. Özellikle de elma yeşili, önümüzdeki yılda sürpriz bir şekilde birçok yerde kendisini gösterebilir. 2016 dekorasyon renkleri arasında öne çıkanlar bunlar olsa da sürpriz renklerin kısa aralıklarla adından söz ettirmelerine de şaşırmayın.

2016-dekorasyon-trendleri-cam-ve-guzel-renkler-660x424 2016 Dekorasyon Trendleri

2016 Ev Dekorasyonu

Yeni yılla birlikte özellikle de yaz aylarının yaklaşmasıyla öne çıkacak 2016 ev dekorasyonu trendlerinde camın ağırlıkta olduğu ferah salonların öne çıktığı ev dekorasyonu örnekleri ile sıkça karşılaşacağız. Dört tarafı duvarla kapatılmış odalar yerine üç tarafı duvarla kapatılmış ve özellikle de bahçeye ya da denize bakan bölümde ise sadece camdan meydana gelen camekan düzenlemeler öne çıkacak.

Klasik ve retro anlayışın hakim olacağı bir yıl bizi bekliyor. 2016 ev dekorasyonu modası açısından oldukça hareketli bir yıla sahne olmaya aday olsa da klasik anlayışla birlikte kavrulmuş retro izleri sıkça göreceğiz.

2016 Ev Modası

2016 dekorasyon trendleri kapsamında ele almamız gereken temel yapı olan ev modasında camın başarılı bir şekilde kullanıldığı ve düz hatlara sahip olan yapılar öne çıkacak. Bu yapıların 2016 dekorasyon renkleri ile birlikte başarılı bir şekilde kullanışmış hallerinin oldukça iddialı bir şekilde gösterişli olmasıyla beraber karakter sahibi ev modası akımlarına hazırlıklı olun.

Yukarıda saydığımız 2016 dekorasyon trendlerini oluşturan bazı unsurlara dair küçük bilgiler vermeye çalıştık. İlerleyen yazılarımızda her birine dair daha detaylı bilgiler sunacağız ve fotoğraf galerileriyle birlikte en güzel örneklerini aktarmaya çalışacağız.

2016 Dekorasyon Trendleri Fotoğraf Galerisi

Bir önceki yazımız olan IKEA 2018 TV Ünitesi Modelleri başlıklı makalemizde IKEA, ikea 2018 tv üniteleri ve IKEA TV üniteleri çeşitleri hakkında bilgiler verilmektedir.

About yzy

82 queries 0,636