Home / Banyo / 2016 Trend Banyo Önerileri

2016 Trend Banyo Önerileri

Evin önemli bölümlerinden olan banyolar, artık ev dekorasyonunda büyük yer tutmaktadır. Banyolar, günün stresini ve yorgunluğunu atmak için en güzel alanlardan biridir. 2016 Trend Banyo Dekorasyonu stillerinde tercih edilen bazı dekorasyon ürünleri ile hem banyonuzu daha modern bir hale getirebilir, hem de daha da kullanışlı hale getirebilirsiniz. Üstelik banyonuzu daha şık ve kullanışlı hale getirmek için yapacağınız bu değişiklikler oldukça ekonomik ve kolay elde edilebilen ürünlerdir. İşe ilk önce Banyo temizliğe düzenlemesiyle başlanmalıdır. Banyo gereksiz ve kullanılmayan ürünlerden arındırılmalı, daha sonrasında da hoş kokulu bir dekor ürünü ile süslenmelidir.
Eğer banyonuz küçük ise ve havlulularınızı koyacak yer bulamıyorsanız, kıştan kalan lifleri, fazla havlulular kaldırmanın zamanı geldi demektir. Havlular oldukça küçük ve aynı yerde tutulmalıdır. Banyonuz için olmazsa olmazlarının arasında alanınız geniş ise duşa kabin ve küvetler yer almaktadır.
Küvetin etrafına koyacağınız mumlar ve küçük dekoratif ürünler ile banyonuzu daha güzel hale getirmek mümkün. Banyoların dekorasyonunda kullanılması gereken ürünlerin, suya dayanıklı, kırılmayan ve su ile etkileşimi olduğunda rengi akmayan ürünler olması gerekir. Banyonuz için alacağınız küçük dolaplar ile şampuan ve duş jellerini ortadan kaldırabilirsiniz. Banyo dekorasyonu yapımında aynalarında yeri oldukça önemlidir. Eğer imkânınız varsa banyonuz için alacağınız ürünler kaliteli olması gereklidir. Bu yazımızda sunduğumuz fikirler ve dekorasyon önerileri ile banyonuzu daha da güzelleştirebilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan Lüks Banyolar başlıklı makalemizde Banyo Modelleri, Lüks ve Lüks Banyo Modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

About yzy

83 queries 0,718