Home / Dekorasyon / 2016 Yapay Çiçek Modelleri

2016 Yapay Çiçek Modelleri

2016 yapay çiçek modelleri açısından oldukça verimli geçmesi beklenen bir yıl. Her ne kadar klasik modellerin varlığını sürdüreceği ve özellikle de bazı renklerin hakimiyetlerini devam ettirecekleri bir yıl olarak beklentimiz olsa da minimalist yani sade modellerle de karşılaşmak mümkün olacak.

Ev dekorasyonu konusunda harika bir tamamlayıcı nesne olarak kullanılan yapay çiçek modelleri, her şeyden önce renkleri ile insanların sıkça başvurdukları bir ürün. Kullanılacak yere göre yanlamasına ya da uzunlamasına modellerin tercih edildiği ürünler için bir diğer önemli detay da renkler. Koyu arka plana yani duvara sahip bir salonda ara ve pastel renklere hakim bir yapay çiçeğin harika duracağına hiç şüphe olmamakla birlikte mobilyaların renginin de bu konuda belirleyici olduğunu söyleyebiliriz.

2016 Yapay Çiçek Modelleri

Evler gittikçe sadeleşiyor ve görünen o ki her gelen yeni yılla birlikte insanlar daha sade ve daha kullanışlı evlerde yaşayacaklar. Bu durum da beraberinde ihtiyaç olmayan nesnelerin kullanılması konusunda insanları karar vermeye itecek. Kullanılmama ihtimali olan dekorasyon ürünleri arasında yapay çiçek modelleri de bulunuyor. Zira az hacimli ve az eşyalı evlerde açıkçası yapay çiçek modelleri için yer bulmak tamamen gereksiz görünebiliyor.

Tüm bunların yanı sıra küçük boyutlarda yani az yer kaplayan ve tek çiçekten oluşan yapay çiçek modelleri her zamanki popülerliğini koruyabilir. Renk konusunda ise önerimiz duvar renginize ve mobilyalarınıza uyumlu, onlardan en az bir tanesinin rengine ya da renk tonlarına sahip olması.

Büyük Yapay Çiçek Modelleri

Maalesef her geçen yılla birlikte büyük yapay çiçek modelleri daha az kullanılır hale geliyor. Bu gidişatın değişeceğine dair herhangi bir işaret de bulunmuyor. Çünkü çok toz tutmaları ve temizliklerinin akması halinde sunduğu görüntünün aksine bir toz yuvası gibi görüntü ortaya koyması insanların tercih etmesine engel oluyor.

IKEA Yapay Çiçek Modelleri

Sadelik ve moda denildiğinde akla ilk gelen mecralardan olan IKEA yapay çiçek modelleri bu dünyanın en güzel örneklerini vermeye devam ediyor. Yazımızın sonundaki En Güzel Yapay Çiçek Modelleri başlığı ile sunduğumuz fotoğraf galerimizden de bu konuya dair örnekleri görebilirsiniz.

2016-Yapay-Cicek-Modelleri-KolayDekor-25-1-660x438 2016 Yapay Çiçek Modelleri

Saksıda Yapay Çiçek Modelleri

Muhafaza etmesinin kolaylığı ve sabit bir şekilde durabilmesi açısından saksıda yapay çiçek modelleri her zaman bir adım önde. 2016 yılında da önde olmayı sürdürecekler. Bu noktada dikkat edilmesi gereken ise saksıda yapay çiçek modelleri ararken ya da alırken çiçek ile saksı renginin evinizin duvar rengi ve mobilya rengi ile uyumlu olmasına dikkat etmek.

2016 En Güzel Yapay Çiçek Modelleri

Bir önceki yazımız olan IKEA 2018 TV Ünitesi Modelleri başlıklı makalemizde IKEA, ikea 2018 tv üniteleri ve IKEA TV üniteleri çeşitleri hakkında bilgiler verilmektedir.

About yzy

84 queries 2,753