Home / Dekorasyon / 2017 Duvar Kağıdı Modelleri

2017 Duvar Kağıdı Modelleri

Duvarlarınızda yeni ve göz kamaştırıcı bir dekorasyon yapmayı düşünüyorsanız, sizi memnun edecek yeni sezon modellerinden oluşan çok renkli  duvar kağıdı modelleri galerisi oluşturduk. Evinizin veya işyerinizin duvarlarını süslemek için moda Duvar Kağıdı Modelleri bu sezon son derece farklı ve etkileyici tasarımlarla tasarlandı. Bazı çok ünlü markaların  yeni sezon duvar kağıt koleksiyonları  yaşam alanlarımıza zerafet katacak ve renk eklemeye geliyor.2017 Duvar Kağıtları her türlü dekore edilmiş alan için oldukça farklı ve estetik alternatifler sunuyor. Duvar kağıtları evin havasını çok fazla değiştiriyor, seçtiğiniz duvar kağıdına göre kendinizi saraydaki düşünmeniz çok olası. Uyguladığınız duvar kağıdının canlılığı evinize girenler için güzel,sıcak bir karşılama yöntemidir. Duvar kağıdında mat görünümlü bir ürün seçerseniz mobilyalarınız ortaya çıkacaktır.Stilinizi mat-parlak dengesine göre şekillendirebilirsiniz.Modern mekanlarda, renk paletinden bej, krem, siyah, yeşil, gri, mor ve kırmızının farklı kombinasyonlarını, gümüş ışıltılar ve simli modern duvar kağıtlarını uygulayabilirsiniz. Şık ve modern duvar kağıtları tasarımında ve aklınıza gelebilecek birçok modelde ve tasarımda duvar kağıtları bulmak artık mümkün. Duvar boyalarından daha az zaman harcayan ve çok uzun yıllar dayanabilen duvar kağıdı modelleri son yılların en popüler ev dekorasyon seçeneklerindendir. Farklılığı seven kişiler için renkli olan duvar kağıtları çok tercih edilen tasarımlar olmaktadır. Genç kişilerin tercihleri  büyük çiçek detaylı olan duvar kağıdı modellerini tercih etmektedirler. Duvar kağıtlarının yepyeni sezon modellerini galerimizde inceleyerek ,evinizin her bölümü için ayrı desen ve renkteki modelleri ,mutfak banyolar için suya dayanıklı tasarımlarını seçerek yaşadığınız alanların kalitesini yükseltebilirsiniz.

Modern desenli duvar kağıdı tasarımları  moda renkleri ile modern dekore edilmiş mekanlar için şık ve göz alıcı bir atmosfer sunuyor. Sizler için yeni sezonun en popüler ve en göz alıcı modellerini seçerek galerimizde bir araya getirdik ,duvarlarınızda yenilik yapmaya başlamadan önce incelemenizi öneririz..

Bir önceki yazımız olan Modern Ev Dekorasyonunuz İçin Avize Modelleri 2018 başlıklı makalemizde avize çeşitleri, Avize Modelleri ve avizeler hakkında bilgiler verilmektedir.

About yzy

82 queries 0,876