Home / Mutfak / 2017 Mutfak Masası Modelleri

2017 Mutfak Masası Modelleri

Mutfak dekorasyonu yapabilmek için mutfak masalarının estetik gücünden faydalanabilir ve mutfağınızda hoş bir dekorasyon yaratabilirsiniz. Mutfak masaları rahatlığı ve dekoratif özellikleri ile mutfağınıza uyum sağlamalıdır.

Mutfak masası tercih ederken mutfak alanının genişliğine ve uzunluğuna dikkat etmeniz gerekmektedir. Dekorasyonu kusursuz bir şekilde yapmak için mutfağın boyutunu göz önünde bulundurmalısınız. 2017 mutfak masası modelleri içinde uzun, kare, oval ölçülü mutfak masaları bulunmaktadır. Desenli mutfak masaları yeni sezonun iddialı mutfak masaları arasında yer almaktadır.

Ahşap görünümlü mutfak masalarını kullanarak mutfaklarınıza doğal bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ahşap masalar hem dayanıklı hem de kullanışlı özelliklere sahiptir. Renkli mutfak masası kullanmak isteyenler için; sarı, pembe ve turuncu gibi renklerden oluşan renkli mutfak masaları bulunmaktadır. Köşeli mutfak masası modelleri hardal rengi ve ahşap karışımı olan modelleriyle mutfaklarınızın modern görünüm almasını sağlayacak. Ayrıca kullanılan köşeli takımlarda süet yüzeyler oldukça dikkat çekici detaylar arasında. Süet yüzeyler mutfak masalarına elegan bir görünüm sağlayacak.

Mutfak masalarında nostaljik görünümlü beyaz mutfak masaları da yer alıyor. Gri ve beyaz karışımı olan bu mutfak masaları küçük mutfak alanları için oldukça uygun. Ahşap ayaklı olan mutfak masaları beyaz kullanım alanları ile hem nostaljik hem de modern bir görünüm sağlayacak.

Renkleri bir arada kullanmak istiyorsanız renkli mutfak masaları da bulunuyor. Bank tipi oturak yerlerine sahip olan mutfak masalarında kırmızı ve lacivert gibi kontrast renkler bir arada kullanılıyor. Beyaz, kırmızı ve lacivert renginin bir araya gelmesiyle mutfaklarınız daha canlı bir görünüme sahip olacak.

2017 mutfak masası modelleri arasında oturak yerleri çiçek desenli olan modellerde bulunuyor. Geçen senenin modası gibi görünse de; çiçek desenli mutfak masaları 2017 sezonunda da sıklıkla kullanılacak.

Bir önceki yazımız olan Kelebek Mutfak Modelleri 2018 başlıklı makalemizde Kelebek Mobilya ve Mutfak Dolapları hakkında bilgiler verilmektedir.

About yzy

81 queries 0,368