Home / Dekorasyon / 2017 Zebrano Oturma Grupları Modelleri

2017 Zebrano Oturma Grupları Modelleri

Zebrano mobilya klasik, avangard ve modern mobilya’da çok şık akılda kalıcı bir çizgi oluşturan, ürünleri ülkemizde ve dünyada büyük bir ilgi görmekte olup Türkiye’nin dünya’ya açılma başarısı göstermiş önemli bir markasıdır. Firma modern ve lüx segmentinde, üretimine hızla devam etmektedir.
Yaşam alanlarınızda şıklığı ve lüx dizaynı ön plana çıkartmak istiyorsanız zebrano mobilya koltuk takımlarına mutlaka bakmalısınız . Zebrano mobilya koltuk modellerinde kullandığı modern çizgiler ile sizlerin beğenisini kazanacağını düşünüyoruz. Şık ve estetiğin bir araya geldiği zebrano oturma grubu modelleri evinize zarafet  ve zenginlik ekleyecek kalitede dizayn edilmiş, özel renk ve desenleriyle görenleri büyüleyecek cinsten . Zebrano oturma grubu modelleri salonlarında tarz sahibi bir dekorasyona sahip olmak isteyenler için öncelikli olarak düşünmesi gereken markalardan bir tanesidir.
Zebrano 2017 oturma grupları carmine,mikerinos,penelope,daimon,sentinus,theoden,dione,fedora,virgine,toleo,zonaro,tademo,kejman,aventis,culebra,goya,serpante,baily,polyanna,cope,dore,fausta,lara,pesanteve boldini modelleridir.
Bu koltuk takımlarını satın almak istiyorsanız zebrano mobilya hangi illerde sorusunu sizler için araştırdık . Zebrano mobilya bayilerini ülkemizde Adana, Ankara,Antalya,Bursa,Diyarbakır,Gaziantep,İstanbul Masko,İstanbul Modoko, İstanbul Florya,İzmir ,Kahramanmaraş,Kayseri,Konya ,Samsun,Şanlıurfa,Trabzon illerimizde bulunmaktadır.
Zebrano mobilya 2017 koltuk modellerinin fiyatları seçeceğiniz koltuk takımına göre değişiklik gösteriyor.

Sizlere ilham vereceğini düşündüğümüz Zebrano 2017 Koleksiyonu mobilya modellerinin tasarımlar arasından seçerek galerimizde yer verdik ev dekorasyonunda yenilik yapmak istiyorsanız ,mobilya alışverişine çıkmadan önce galerimizi incelemelerini öneririz.

 

Bir önceki yazımız olan Modern Ev Dekorasyonunuz İçin Avize Modelleri 2018 başlıklı makalemizde avize çeşitleri, Avize Modelleri ve avizeler hakkında bilgiler verilmektedir.

About yzy

82 queries 1,018