Home / Dekorasyon / 2017 Zebrano Yemek Odası Takımları

2017 Zebrano Yemek Odası Takımları

Zebrano mobilya ürünleri ile Türkiye’nin dünya’ya açılma başarısı göstermiş bir markasıdır. Firma yemek odası,oturma grubu,yatak odaları,çocuk ve genç odaları modelleri ile üretimine hızla devam etmektedir.
Yemek odası modellerinde şıklık ve estetik arayanlar için zebrano yemek takımı modelleri oldukça ideal. Zebrano yemek takımı tasarımlarında kullanılan renkler ,desenler ve modern çizgiler ile oldukça zarif bir görünüme sahip olmayı başarmış. Bu nedenle yemek takımı modellerinde sizlerin de dikkatini çekeceğini düşünüyoruz. Zebrano yemek takımlarında kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak bütün detaylar düşünülmüş. Zebrano Yemek Odası Takımları, modern tarzı ve özenle seçilmiş renkleriyle salonlarımıza renk katacaktır. Yemek Masası ,sandalyesi, modern tv Sehpası takımın vazgeçilmez parçalarındandır. Zebrano 2017 yemek odası takımları daimon,cratos,keops,sentinus,fortuna,monet,marcello,fedora,dione,theoden,boeo,pavlo,anello,lara.fausta,emily,Paris,boticelli ve pepe modelleridir.
Bu yemek odası takımlarını satın almak istiyorsanız zebrano mobilyanın Adana, Ankara,Antalya,Bursa,Diyarbakır,Gaziantep,İstanbul Masko,İstanbul Modoko, İstanbul Florya,İzmir ,Kahramanmaraş,Kayseri,Konya ,Samsun,Şanlıurfa,Trabzon illerimizdeki bayilerinden satın alabilirsiniz.
Zebrano mobilya 2017 yemek odası takımı fiyatları seçeceğiniz yemek odası takımına göre farklılık gösteriyor.

Sizlere ilham vereceğini düşündüğümüz Zebrano 2017 yemek takımı modellerinden seçerek galerimizde yer verdik. Salonunuzun dekorasyonunda yenilik yapmak istiyorsanız ,mobilya alışverişine çıkmadan önce galerimizi incelemelerini öneririz.

Bir önceki yazımız olan Modern Ev Dekorasyonunuz İçin Avize Modelleri 2018 başlıklı makalemizde avize çeşitleri, Avize Modelleri ve avizeler hakkında bilgiler verilmektedir.

About yzy

83 queries 2,710