Home / Mobilya / Bellona Salon Takımları

Bellona Salon Takımları

Modern tasarımlarıyla dikkat çeken Bellona mobilya, bu yılda salon takımları onlarca modeliyle çok şık.

Bellona Salon Takımları Modelleriylede Çok Şık

İyi ki ona rastladım Bu cümleyi duyduğunuzda aklınıza gelen marka tabi ki Bellona olmalı. Yıllardır ülkemizde kaliteli ve şık ürün yelpazeleriyle alanında bir numara olan Bellona nın salon takımları yine göz kamaştırıyor. Yurtiçi ve dışında defalarca üstün kalite ve tasarım ödüllerinin sahibi olan marka, bu yılki modelleriyle de adından söz ettireceğe benziyor.

Özellikle yeni evlenen çiftlerin ya da yıllardır kullandığı salon takımlarından sıkılan ailelerin uğradıkları ilk adres olan Bellona Mobilya, diğer markaların yanına yaklaşamayacak güzelliklte tekli, ikili, üçlü tasarımların yanı sıra salon aksesuarları gibi masa, sehpa türlerinin de en şık modellerini bulabilirsiniz.

Bellona Mobilya bu yılda özel salon takımları modelleri arasında seçim yaparken aklınız karışabilir. Evini yeniden kurmak isteyenlere sağladığı onlarca farklı alternatifle Türkiye nin bir numarası olan Bellonanın bu yılki salon takımları fiyatları da sizleri çok şaşırtacak.

Bonusa özel vade farklı 24 aya varan taksitlerle hayalini kurduğunuz salon takımlarına en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle sahip olabilirsiniz. Evinizi yeni baştan dizayn etmek veya hayat arkadaşınızla hayallerinize ilk adımı atmak istiyorsanız, en büyük yardımcınız Bellona olacak.

Bir önceki yazımız olan L Gardrop Modelleri başlıklı makalemizde Gardrop Modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

About yzy

86 queries 1,492