Home / Dekorasyon / İlginç Dekorasyon Fikirleri 2017

İlginç Dekorasyon Fikirleri 2017

Ev dekorasyonu içinde değişiklik yaratmak istiyorsanız; ilginç tasarımlar oluşturabilirsiniz. Evinizi ilginç şekilde baştan yaratarak ayrıntıları ön plana çıkarabilirsiniz.

İlginç ev dekorasyon fikirlerini banyonuzda da uygulayabilirsiniz. Banyoda normal küvetler yerine tabak şeklinde kenarları daha açık ve oval olan küvetleri tercih edebilirsiniz. Bunun yanında yatak odalarında kullanılan klasik yatakların yerine yaprak şeklinde olan yatak çeşitlerini yada yuvarlak yatakları tercih edebilirsiniz. Bu yataklar içinde hem konforlu hem de farklı bir dekorasyona imza atmış olacaksınız.

İlginç tasarımları iki katlı bir eviniz varsa merdivenlerde de uygulayabilirsiniz. Kaydıraklı merdiven çeşitleri çocukların olduğu kadar büyüklerinde eğlencesi haline gelecek. Ahşap merdivenin yan kısmında bulunan kaydırakla merdivenlerden inmek daha zevkli bir hal alacak.

Oturma odasında klasik koltuklardan sıkıldıysanız hamak biçiminde üretilen koltukları tercih edebilirsiniz. Tavana iplerle bağlı olan bu koltuklarda otururken hafif şekilde sallanabilir aynı zamanda değişik bir dekorasyon örneğine imza atabilirsiniz.

Yerde kullandığınız halı veya kaplama fikirlerinin arasında beyaz yuvarlak ve tüylü halılarda bulunur. Bu halılara değişik bir görünüm vermek istiyorsanız sarı yastıklarla birlikte kullanın ve tıpkı bir yumurta görünümü verin. Zemin kaplamalarında yapılan değişikliklerle misafirlerinizin takdirini kazanabilirsiniz.

İlginç ev dekorasyonunda kullanılması gereken ilginç aksesuarlar her bölgeye yerleştirilebilir. Özellikle de kitaplıkta yer alan değişik tutacaklar kitaplığınızın hem düzenli hem de ilginç görünmesini sağlayacaktır.

Yine banyo için değişiklik yapmak istiyorsanız küvetin dış kısmını büyük çiçekli bir modelde tasarlayabilirsiniz. Küvetin sadece beyaz renkli olması çok klasik bir yaklaşım. Modern dekorasyon fikirlerinde küvetin dışında desenler özgürce kullanılıyor. Bunun için desen seçeneklerinden daha çok çiçeklerden faydalanılıyor.

Bir önceki yazımız olan Modern Ev Dekorasyonunuz İçin Avize Modelleri 2018 başlıklı makalemizde avize çeşitleri, Avize Modelleri ve avizeler hakkında bilgiler verilmektedir.

About yzy

82 queries 0,909