Home / Yapı / Marshall Boya Renk Kataloğu 2013

Marshall Boya Renk Kataloğu 2013

Etkileyici boya renkleri bulunan Marshall yeni boya renk kataloğu ve iç cephe renk kartelası ev dekorasyonuna 2013 yılında da yeni bir soluk getiriyor.

Marshall Boya Renk Kataloğu 2013

Ev dekorasyonunun en önemli tamamlayıcı unsuru duvar boyasıdır. Bu amaçla Marshall boya tüm zevk ve dekorasyona uygun renk seçeneği ile her zevke hitap etmektedir.

Marshall renk kataloğu içerisinde renkleri açıklı ve koyulu tüm tonlarını rahatlıkla bulabilirsiniz. Canlı renklerin ve soft renklerin bulunduğu katologlarda yapacağınız tercihlerle evinizi göz alıcı şıklığa kavuşturabilirsiniz.

Duvar boyasında renkleri neye göre tercih etmeliyim diye düşünüyorsanız yazıyı okuduktan sonra ne kadar basit olduğunu göreceksiniz. Boya seçiminde elbette kişinin zevki ön planda tutmakta fayda var. Ancak birkaç püf noktasını dikkate alarak yapacağınız tercihlerle evinize sihirli dokunuşlar yaptığınızı anlayacaksınız. Evinizin dekorasyon tarzı, büyüklüğü ve aldığı ışığa dikkat etmeniz gerekmektedir. Eviniz dar, küçük ve az ışık alıyorsa fazla iddialı renklere bakmayın. Açık toprak tonları evinizi hem geniş hem de aydınlık gösterecektir. Ayrıca bu tarz açık tonları modern ve klasik tasarlanmış evlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Eğer eviniz geniş ve bol ışık alıyorsa  dekorasyonunuza uygun renkler kullanabilirsiniz.

Dekorasyonda her şey birbirini takip eden tren vagonları gibidir. Eğer bir yerde eksik veya fazlalık olursa raydan çıkarabilirsiniz. Bunun için baştan tarzınızı belirleyip ona uygun modeller seçip renklerle tamamlayabilirsiniz. Marshall boya bu amaçla kalitesi ve zengin renk seçeneği ile müşterilerinin memnuniyetini kazanmıştır.

-Cephe-Marshall-Boya-Renk-Kataloğu-2013 Marshall Boya Renk Kataloğu 2013

Bir önceki yazımız olan Şık Tavan Modelleri başlıklı makalemizde Asma Tavan Modelleri ve Duvar Dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

About yzy

78 queries 0,697