Home / Mobilya / Bellona Dresuar Modelleri

Bellona Dresuar Modelleri

Bellona Mobilya firmasının dresuar modelleri özel ve şık tasarımları ile her zevke hitap ediyor.

Bellona Dresuar Modelleri İle Evinizin Şıklığına Şıklık Katın

Daha çok salon ve antrelerde tercih edilen dresuar modelleri şık tasarımları ile göz zevkimize hitap eden ürünlerdir. Son yıllarda çok sıklıkla tercih edilen dresuar modelleri modern klasik şekilde tercih edilebilmektedir. Bellonanın muhteşem dresuar tasarımları ile evlerinize şık bir hava katarken bunları kullanışlı hale getirebilirsiniz. Bellona özel dresuar tasarımları ile her zevke hitap ediyor.

Evinizin havasını değiştirmek ve farklı bir görünüm kazandırmak için Bellonanın çeşit çeşit dresuar modellerini inceleyebilirsiniz.Dresuarlar üzerinde şık aksesuar fotoğraf çerçeveleri gibi eşyaları da sergileyebilir şıklığına şıklık katabilirsiniz.

Çeşit çeşit renkli klasik ya da modern dresuar modelleri ile evinizin dekorasyonuna deişiklik katabilirsiniz. Bellona dresuarları isterseniz şık aynalarla kombine edebilir modellerin şıklığını katlayabilirsiniz. İsterseniz çekmeceli isterseniz çekmecesiz modelleri tercih edebilirsiniz. Antrede kullanacağınız dresuarlar gelen misafirlerinize şık bir karşılama töreni yapacaktır.

Uygun fiyatları ile Bellona Mobilya dresuar modellerini 300TL ve 500TL arası fiyatlarla satın alabilirsiniz. İsterseniz taksitli bir şekilde de bu şık tasarım dresuarlara sahip olabilirsiniz.

Bunun yanında Bellona koltuk takımlarını görmek istiyorsanız TIKLAYINIZ

Bir önceki yazımız olan L Gardrop Modelleri başlıklı makalemizde Gardrop Modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

About yzy

84 queries 2,661