Home / Aydınlatma / 2017 İkea Çocuk Odası Lambaları

2017 İkea Çocuk Odası Lambaları

Çocuklarınızın renkli, heyecanlı, cıvıl cıvıl olan dünyalarına hitap eden Çocuk odası dekorasyonu elde etmek istiyorsanız,renkli eğlenceli ,cıvıl cıvıl dizayna sahip 2017 ikea çocuk odası aydınlatmalarına mutlaka bakmalısınız.Dikkat çekici renkleri ile oldukça ilgi çekici olan 2017 ikea çocuk odası lambalarını sizin için galerimizde topladık.İkea çocuk odası aydınlatmalarını ikea mağazalarında gezerken göreceksiniz ki çocuğunuzun zevkine hitap edebilecek bir çok model ile karşılaşacaksınız.Bu modeller arasında en çok ilgi gören renkli ve farklı formlarda dizayn edilmiş tavan lambaları,capcanlı çocuk odası duvar lambaları ,modern tasarımları ile ilgi çeken ikea çocuk odası sarkıtları,rengarenk masa lambaları,farklı figürlerde tasarlanmış gece lambaları listenin başında ilgi çeken tasarımlar arasında yer alıyor.
İkea çocuk odası gece lambası modelleri bizim için çok kıymetli olan çocuklarımızın rahat ve huzur içinde geceleri uymaları için çocuklarımızın en çok sevdiği şekillerde dizayn edilmiştir. Çocuklarımızın gözlerini rahatsız etmeden tatlı hayaller düşünerek uyumaları için oldukça şık gece lambaları,çocuklarınızın odalarına bambaşka bir güzellik sağlayacak tasarımlardır.
İkea mağazalarını gezerken 2017 ikea çocuk odası duvar lambaların figürlerini gördüğünüzde çok şaşıracaksınız.Bizim sizin için galerimizde kalp ,balon ,yıldız ,çiçek,bulut ,ay figüründe olan ikea çocuk odası duvar lambalarını görebilirsiniz. İkea çocuk odası lambaları çocuklarımızın narin parmaklarının ampule ulaşmasını engelleyecek şekilde dizayn edilmiştir.
İkea çocuk odası duvar lambalarının bazı modellerinde lambanın düğmesine basarak ışık yoğunluğu kolayca ayarlanabiliyor.Bu özellik çocuğunuzun kitap okuma ya da dinlenmesi için mükemmel bir ışık sağlar. İkea masa lambaları modellerinde bu özelliğin yanı sıra ayarlanabilir kolu ile ışığın kolayca yönlendirilmesini sağlar.
Son yıllarda tüm yaşam alanlarında tercih edilmeye başlayan led lambalar ikea mağazalarında çocuk odası modelleri ile karşımıza çıkıyor. Özellikle çocukların ilgisini çeken sevimli kahramanlar , şirin hayvan figürleri ve rengarenk modellerini ikea mağazalarında bulabilirisiniz.
Beğendiğiniz tüm ikea çocuk odası lambalarını size en yakın ikea mağazalarında yada ikea online satış sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan Modern Ev Dekorasyonunuz İçin Avize Modelleri 2018 başlıklı makalemizde avize çeşitleri, Avize Modelleri ve avizeler hakkında bilgiler verilmektedir.

About yzy

83 queries 1,917