Home / Yapı / Casati Boya Renk Kartelası

Casati Boya Renk Kartelası

İç ve dış cephe kartelalarıyla Casati boya birbirinden güzel 2013 renkleriyle beğeni topluyor.

Casati Boya Renk Kartelası 2013

Dekorasyon değişimlerinizde kullanmayı en çok tercih ettiğiniz yöntemlerden bir tanesi de duvar dekorasyonlarınızda yaratmak istediğiniz dekorasyon değişiklikleridir. Bunun temel sebebi olarak ise duvarlarınızda yaratmak istediğiniz boya değişimleri ile kirliliği ortadan kaldırmak isteme arzunuz ya da odalarınıza yeni bir hava katmak isteme hayallerinizden kaynaklanmaktadır.

İster iç cephede isterseniz dış cephede farklı bir hava yaratmak için boya kartelalarından yararlanabilirsiniz. 2013- 2014 yılları arasında yapacağınız tercihlerde Casati boya renk kartelasından yararlanarak birbirinden değişik renk tercihlerinde bulunabilirsiniz. Bu kartelada yapacağınız inceleme ile seçeceğiniz renkler arasında yer alan gardenya, gün batımı, zambak, şampanya, başak, papatya, toz pembe, gül kurusu, lila ve leylak rengi tercihlerinizle evlerinizin içlerinde açık bir renk seçmiş olmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Daha canlı ve koyu bir renk seçiminiz ile daha canlı bir ortam yaratabilirsiniz. Canlı bir ortam yaratmak için seçeceğiniz renkler arasında hitit, menekşe, terakota veya somon rengi tercihlerinde bulunabilirsiniz.

Sizler için sunulan bu renklerle harikalar yaratmak için hala ne bekliyorsunuz?

Bir önceki yazımız olan Coordonne İthal Duvar Kağıdı Modelleri başlıklı makalemizde Duvar Kağıdı hakkında bilgiler verilmektedir.

About yzy

85 queries 1,784